Kakšno bo leto 2020

numerološko gledano bo leto 2020 imelo lastnosti števila 4 in bo podobno, kot je bilo leto 2002.

Poglejmo, kaj govori numerologija o številu 4:

Število 4 odraža moško moč in stabilnost. Njegove glavne značilnosti so zanesljivost, produktivnost, točnost in poslušnost. Je zaupljiv, potrpežljiv, konvencionalen in tradicionalist. Je lahko zelo vztrajen. V svojih dosežkih najde veliko zadovoljstvo in daje prednost rezultatom nad finančno nagrado ali javnim priznanjem.

V letnici število 4 označuje začetek leta, polnega duhovnega odkrivanja in osebne rasti. Vsaka življenjska pot je letos določena za nekaj presenetljivih odkritij in izboljšav. Leto številke 4  nas spodbuja, da se osredotočimo na organizacijske sposobnosti in pristope k delu. Numerologija 2020 bo v ljubezni in odnosih vznemirljiva. Dosežki bodo v letošnjem letu postali dobri in hitri  in bodo ob trdem delu in predanosti prinesli veliko nagrado.

V mojem življenju je leto 2002 prineslo veliko srečo pa tudi veliko žalost. Morda je to tudi leto ekstremov. Numerološko se vrednost in vpliv števila leta spreminja še s številom, ki ga ima posamezni mesec in dan.

Splošno gledano lahko pričakujemo uspešno leto, v katerem nam nič ne bo podarjeno. Vsi uspehi in dosežki bodo rezultat trdega dela in discipline.

Foto: Pixabay

Dodaj odgovor