Obvestilo

Za boljše življenje ni ocenil izdelkov in storitev, ki se oglašujejo na tem spletnem mestu. Dejstvo, da se nekateri izdelki in storitve oglašujejo na tem spletnem mestu, ni potrditev teh izdelkov in storitev. S klikom na oglas vi nimate stroškov. Pomaga nam, da zaslužimo marginalno provizijo, ki nam bo pomagala plačati gostovanje in druge stroške vzdrževanja te spletne strani. Vnaprej se vam zahvaljujemo za vašo podporo.

Za boljše življenje naj bi med drugim bil zaupanja vreden vir informacij o zdravju in dobrem počutju. Informacije so iz verodostojnih virov. Zagotavljati želimo uporabno vsebino, ki vam bo pomagala doseči boljše življenje..

Sredstva naših oglaševalcevi, naj bi omogočala, da pokrijemo več pogojev in zagotovimo bolj strokovno nepristransko vsebino.

Ta spletna stran je zgolj zabavne, informativne in izobraževalne narave, vsebine pa se ne smejo zamenjati s strokovnimi zdravstvenimi nasveti. Zelo priporočljivo je, da poiščete nasvet zdravnika in drugih zdravstvenih delavcev za zdravje in lepoto.

Informacije na tej spletni strani niso namenjene diagnosticiranju, zdravljenju ali preprečevanju kakršne koli bolezni. Informacije na tej spletni strani niso zdravniški nasveti, niti niso nadomestek za zdravniški nasvet ali za posvetovanje z usposobljenim zdravnikom; če imate zdravstvene pomisleke ali simptome ali razmišljate o uporabi zelišč ali dodatkov, se posvetujte z zdravnikom. Ta spletna stran ne daje nobenih dejanskih priporočil ali trditev glede uporabe zelišč, niti ne daje nikakršnih zagotovil glede učinkovitosti takšnih izdelkov niti glede točnosti morebitnih trditev o njih. Ta spletna stran in njena vsebina sta na voljo samo za splošne informacije in zabavo. Lastnik te spletne strani izrecno zavrača odgovornost za posledice uporabe te spletne strani in njene vsebine.

Vse slike in informacije, prikazane na tem blogu, so last njihovih lastnikov. Za te slike in novice nimamo avtorskih pravic. Ne odgovarjamo za nepravilne ali nepopolne informacije. Te slike so bile zbrane iz različnih javnih virov, vključno z različnimi spletnimi mesti, bloge, za katere menimo, da so v javni domeni.

Za boljše življenje ni odgovoren za gradivo, ki se deli. Če obstaja težava v zvezi z avtorsko zaščitenim gradivom, se obrnite na glavni vir, naveden na koncu vsakega članka. Če ima kdo kakršenkoli ugovor glede kakršnih koli materialov in novic, ga lahko vnesemo v naše obvestilo s pošiljanjem sporočila na spletni strani in material bo odstranjen takoj po preveritvi zahtevka.