Ne nasedajte obljubam o čudežnem zdravilu, ki je strup

Moj FB prijatelj iz Avstralije je objavil sporočilo: “Dobre novice. Po peticijah in stalnih pritožbah mnogih, je Amazon končno prepovedal knjigo “Zdravljenje simptomov, znano kot avtizem”, ki jo je napisala Kerri Rivera. To je bila grozljiva prevara, ki pravi, da so notranji črvi povzročili avtizem.” Objavil je tudi povezavo na informacijo o protokolu Kerri Rivera. Tudi mene veseli, da se ustavi prodaja take knjige. Zakaj to pišem? Bojim se, da so ideje o notranjih zajedalcih, ki povzročajo avtizem preveč prisotne tudi pri nas. Pisala sem že o tem, ko sem slišala po radiu,babico, ki je vsa zaskrbljena klicala v nočni program v pogovorno oddajo z Mojco Blažej Cirej in razlagala, o parazitih, ki povzročajo avtizem in strokovnih knjigah, ki pišejo o tem. Poslušajte na 1 uri in 14 minut. Zaskrbljujoče je, da ljudje verjamejo. Če je napisano v “strokovni” knjigi, kot je ta od Kerri Rivera, bo že res, si mislijo. Šarlatani in goljufi ter snovalci teorij zarote pa prodajo vse.

Kerri Rivera je notranje parazite preganjala tako, da je otrokom dajala klorov dioksid, ki je strupen tudi za ljudi. Za uro svetovanja je zaračunala 100 dolarjev.

Tudi pri nas zdravijo neozdravljive bolezni vključno z avtizmom z MMS kapljicami. Na forumu Kvarkadabra sem našla ta citat v angleščini – tu je prevod: “FDA svari pred uporabo čudežne mineralne raztopine.

Uprava za hrano in zdravila opozarja ljudi, da ne uporabljajo dodatka, ki trdi, da zdravi bolezni, od HIV do aken, po prejemu poročil pa bolniki postanejo bolni.  Kadar se uporablja po navodilih, FDA pravi, da čudežna mineralna raztopina (MMS) proizvaja klorov dioksid, močno belilo, ki se pogosto uporablja v industrijski obdelavi vode in odstranjevanju tekstila . 

FDA je prejela številna poročila o resnih neželenih učinkih, vključno s slabostjo, bruhanjem, drisko in življenjsko nevarnim nizkim krvnim tlakom zaradi dehidracije .

MMS se trži tudi pod imenom Miracle Mineral Supplement. Na internetu ga distribuirajo različna podjetja. Čeprav vsi izdelki delijo ime MMS, so oznake drugačne. CNN je poklical podjetja za komentar, vendar do sedaj ni bilo odgovora. 

FDA poskuša ugotoviti, koliko ljudi je uporabilo dodatek. “Na tej točki samo poskušamo opozoriti potrošnike,” pravi Elaine Gansz Bobo, predstavnica FDA. Pravi, da mora vsakdo, ki uporablja MMS, takoj zavreči . 

Če ste uporabili MMS in ste stanje poslabšali, FDA pravi, da morate čim prej obiskati zdravnika ..” Tudi naši strokovnjaki opozarjajo o nevarnosti MMS kapljic.

Veliko več koristi bi starši naredili avtističnemu otroku in sebi, če ne bi iskali čudežnega zdravila in ne bi poskušali zdraviti avtizma, pač pa bi se sprijaznili, da je njihov otrok pač drugačen, malo poseben. Če se pogovarjajo z njim in ga ne poskušajo dresirati, bodo videli, kako izjemen je, duhovit, z izvirnimi idejami. Kdor poskuša avtističnega otroka disciplinirati in, če vztraja, da se otrok ne sme obnašati po njemu lastnih pravilih, bo življenje z otrokom spremenil v boj brez zmagovalca.

Tu je povezava na več informacij o protokolu “zdravljenja” s klorom in lahko vidite posledice čudežnih kapljic.

Foto: Facebook

Dodaj odgovor