Hvala, da me spremljate

Dokler sem bila zaposlena, sem imela tri do štiri zveste spremljevalke mojih razmišljanj, Povedala sem že, da sem zjutraj pri kavi v službi poklepetala o podobnih temah, kot pišem v tem blogu. Bile smo majhen kolektiv in smo se pogovarjale o vsem, kar se nam je dogajalo, kaj je katera prebrala, kakšen film je videla, kako je z otroki v šoli, kako oskrbujemo ostarele ali bolne sorodnike, ne nazadnje pa tudi o tem, kaj imamo na vrtu in kaj kuhamo

Kasneje so se pridružile še štiri oskrbovalke, ki so prišle k meni parkrat na mesec in smo malo izmenjavale stališča ter mnenja. Občasnih in enkratnih pa je bilo veliko. Iskalcem zaposlitve sem rada povedala zgodbo o ribiču, ki se je prijavil na vsa objavljena prosta delovna mesta. Ženskam sem pogosto priporočala v branje knjige Louise Hay.

Zdaj svoja razmišljanja delim z vami.

Do tega trenutka so moji zapisi bili pogledani 24.442 krat. Včasih je samo 20 ogledov v vsem dnevu. največ je bilo 1271, običajno je od 80 do 200 ogledov dnevno. Vsem, ki me spremljate, se zahvaljujem. Vesela sem tudi vaših mnenj.

Foto: Pixabay

Dodaj odgovor