Nikoli prestari za ljubezen

Vsi časopisi so polni informacij o mladoporočencih ali bolje o novo poročenem paru Phillys in John Cook, ki živita v domu za stare v Ohiu. V čem sta tako posebna? V letih. John je dopolnil 100 ler, Phillys pa bo ćez en mesec dopolnila 103 leta. Približno eno leto sta se sestajala. Potem sta se odločila, da razmerje še uradno potrdita in sta se pred enim tednom kar na hitro poročila. Pravita, da se počutita dovolj mlada. Kot lahko vidimo na posnetku na Youtube, sta resnično zelo vitalna.

Ta sveže poročeni par je živ dokaz za to, da imajo srečni in zaljubljeni ljudje več energije in živijo dlje kot sitni, zagrenjeni in jezavi. Srečni in zaljubljeni ljudje živijo za danes, za ta trenutek. Ne razmišljajo o prihodnosti, o tem, da bo dragi morda že jutri za vedno odšel. Vzamejo, kar jim življenje nudi in se ne obremenjujejo s tem, da bodo za nekom žalovali ali pa, da bodo za sabo pustili nekoga v žalosti. Mislim, da je prav tako. Naj uživajo, dokler lahko.

bi bil lepši, če bi namesto razburjanja čez aktualno politiko ljudje pogledali, kaj dejansko nekaj pomeni za njih. Veliko pomembneje je, da imamo ob sebi nekoga, ki mu pomenimo vse in on nam, kot pa je pomembno, kakšne izjave je stresal kateri politik. Politiki se menjajo. Človeka, ki je vreden naše ljubezni pa ne srečamo na vsakem koraku.

Video: Youtube

Foto: Pixabay

Dodaj odgovor