Še ena šala

Tu je še ena ameriška šala:

Medtem, ko je bil mož v službi, je žena šla malo po nakupih. Domoslila se je, da bi sebi in možu naredila veselje s kakšnim dobrim novim avtom. V avtosalonu povpraša po izjemno kvalitetnem avtu. Prodajalec ji priporoča najnovejši model s turbo zavorami in predlaga, da preizkusita.

Prodajalec sede za volan, gospa poleg in se odpeljeta na poskusno vožnjo. Prodajalec reče: “Zdaj vam bom pokazal moč teh super turbo zavor.” S hitrostjo 130 km na uro drvita naravnost proti betonski steni. Ko sta oddaljena le še 60 m prodajalec pohodi zavoro in avto se ustavi 10 cm od zidu. Prodajalec vpraša: “Ali vohate ta vonj?” Gospa pritrdi in on reče: “Vidite, to so super turbo zavore”. Gospa je navdušena in takoj kupi avto.

Komaj čaka, da se mož zvečer vrne iz službe. Pove, da je kupila najnovejši model avtomobila s super turbo zavorami in da bosta takoj preizkusila. Žena sede za volan, mož poleg. Žena se s 130 km na uro nameri priti steni. Ko sta 60 m pred zidom, žena pohodi zavoro. V avtu zasmrdi in vozilo se ustavi 10 cm pred steno. Žena vpraša: “Ali vohaš?” Mož odgovori: “Le kako ne bi. saj je v mojih hlačah!”

Foto: Pixabay

Dodaj odgovor