Sanjeevini zdravljenje

Zdravilsko metodo z rozetami sanjeevini uporabljam že več kot deset let. Sistem rozet je razvila Indijka Poonam Nagpal. Pozornost mi je pritegnilo dejstvo, da vsa stvar ni profitna. Kompleten priročnik z vsemi potrebnimi navodili je brezplačno dostopen na spletu. Ljudje lahko to prosto uporabljajo. V Nemčiji obstajajo celo klinike, ki uporabljajo to metodo.

Rekla sem si: Bom preizkusila, saj nič ne stane. Pripravila sem si rozete, za hitrejšo in enostavnejšo uporabo sem pripravila tudi nekaj kombinacij in jih zdaj uporabljam. Rezultati so presenetljivi. Dejansko deluje. Pomoč z vibracijami Sanjeevini lahko dobi vsak, ki želi.

S pozitevnimi vibracijami, ki ciljajo na določen organ in določeno motnjo se lahko informira snov, ki se zaužije ali pa se vibracije pošiljajo na daljavo.

Vodo ali drugo snov, ki jo bomo uporabili kot nosilca zdravilnih vibracij, najprej očistimo na osnovni rozeti NEUTRALISE, nato pa informiramo z zdravilno energijo. Tako enostavno in neverjetno, da je preprosto treba preizkusiti.

Na družabnem omrežju Facebook so objavili lep prikaz učinkovitosti osnovne rozete – nevtralize.

Slika prikazuje tri paradižnike. Prvi je bil položen na mizo kar tako, drugi je bil položen na nevtralizo, tretji pa je bil pod piramido. Gornja slika je bila posneta po treh tednih. Paradižnik, ki je bil na sanjeevini nevtralizi, je tak kot prvi dan.

Fato: Sanathana SAI Sanjeevini

Ne pozabimo, da je Sanjeevini komplementarna zdravilska metoda in če zbolite, pojdite najprej k svojemu zdravniku. Takšni pač so predpisi. Za bolezni in stanja, ko obstajajo učinkovite metode in zdravila uradne medicine, jih bomo uporabili. Po izkušnjah lahko rečem, da prehlad zdravljen s Sanjeevini vibracijami mine v enem dnevu. Preverite. Več informacij dobite na https://www.saisanjeevini.org/

Dodaj odgovor