Vse je mogoče

Ali verjamete reku “Vse je mogoče, če se le hoče!” ali “Kjer je volja, tam je pot!” in še bilj ekstremen “Cilj posvečuje sredstva”

V angleščini je Nothing is impossible – beseda sama po sebi pove I m possible ali zmožen sem. Če je resnična želja, potem je možno vse.

Človek ima neizmerne možnosti in zmožnosti. Navadno se sami z notranjimi, podzavestnimi ovirami blokiramo, da ne dosežemo želenega. Poglejmo primer. Želimo dobiti glavni dobitek na loteriji, kakšen milijon ali več. Rešili bi se finančnih težav. Zraven pa se že vsiljuje misel, da se nam to ne more zgoditi. Ali pa pomislimo na to, kaj bi z denarjem, če bi res zadeli milijon, kakšno breme bi bilo, kam bi z njim. Vsekakor pa smo prepričani, da ne moremo dobiti denarja, ki ga nismo prislužili. Na misel mi je prišlo, koliko je ljudi, ki so pošteno delali, garali, pa jim tajkunski kapitalist njihovega dela ne plača. Sicer pa je tako ali tako vprašanje vrednosti dela. Nikoli se nisem vprašala, ali sem prav plačana za svoje delo. Vem pa, da ni pošteno, da nekdo dobi milijon evrov odpravnine, ker gre v boljšo službo. Potem je bolj prav, fa kdorkoli dobi na loteriji ta milijon.

Naj se vrnem k misli, da je vse mogoče. Kot sem rekla. ima človek neomejene zmožnosti. Berite knjige avtorice Louise Hay. Ne bom ponavljala tega, kar je povedala. S pozitivnimi mislimi je uspela obrniti svoje življenje v pozitivno smer.

Po odpravi notranjih ovir in z zavestjo o zakonu privlačnosti, se vam bodo začele dogajati dobre stvari. Naša podzavest ima neverjetne zmožnosti. Z drugačnim načinom razmišljanja si lahko popravite zdravje, odnose in materialne razmere. Smiselno je, da sprejmete določeno miselno tehniko in jo izvajate do želenega rezultata.

Dodaj odgovor